Aicina pieteikties Baltijas-Amerikas Brīvības fonda stipendijām (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/catorze/

Līdz 30.oktobrim studenti un absolventi no Latvijas aicināti pieteikties Baltijas-Amerikas Brīvības fonda (BAFF) stipendijām, kuru ieguvēji iegūs iespēju doties uz ASV un praktizēties labākajos Amerikas uzņēmumos, informēja BAFF programmu koordinators Jānis Micāns.

Profesionālās prakses programma sniedz iespēju zinošiem un mērķtiecīgiem augstskolu studentiem un absolventiem doties uz ASV, lai praktizētos kādā no Amerikas uzņēmumiem. Programmas dalībnieki saņems stipendiju līdz 30 000 ASV dolāru (16 200 latiem) gadā, kas iekļauj ceļa un veselības apdrošināšanas izmaksas, kā arī līdzekļus ikdienas tēriņu segšanai. Turklāt programmas dalībniekiem tiks piemeklēta viņu interesēm, zināšanām un karjeras plāniem atbilstoša prakses vieta. Praktikanti ASV var pavadīt sešus līdz 12 mēnešus.

Katru gadu uz ASV iepazīt uzņēmējdarbības vidi un iegūt jaunas prasmes dodas aptuveni 30 Baltijas valstu jaunieši. «Atskatoties uz ASV pavadīto laiku, es varu teikt, ka tas bija manas dzīves labākais piedzīvojums. BAFF prakse nenozīmē tikai turpmākajā karjerā nepieciešamo prasmju apgūšanu. Tā ir iespēja iepazīt jaunu kultūru, satikt lieliskus cilvēkus un mācīties no augsta līmeņa biznesa līderiem,» atzīst viens no pirmajiem BAFF stipendiātiem Justinas Krūgelis.

Būtiskākie kritēriji, izvēloties stipendiātus, ir kandidātu motivācija un skaidra nākotnes vīzija, atbilstība fonda misijai, akadēmiskie un profesionālie sasniegumi, kā arī angļu valodas zināšanas. Visiem BAFF programmu dalībniekiem pēc programmas beigšanas vismaz uz diviem gadiem jāatgriežas dzimtenē, lai iegūtās zināšanas, prasmes un pieredzi izmantotu Latvijas sociālās, politiskās un uzņēmējdarbības vides attīstībai.

Tuvāk iepazīsties ar fonda piedāvājumu, stipendiju konkursa nosacījumiem un pieteikšanās kārtību iespējams mājaslapā «www.BalticAmericanFreedomFoundation.org».

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu