Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Dienas poza - skriešanās sacensības (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/62450073@N05/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Mūsu pastāvīgie lasītāji, iespējams, atceras, ka 2004. gadā «Apollo» publicēja tēmu «Dienas poza». Tajā māksliniece Gerda Furmane veidojusi ilustrācijas seksa pozām. Nolēmām atjaunot šo sadaļu. Turpmāk katru dienu lasītāji varēs iepazīties ar vienu pozu. Lai jūs nemulsina nosaukumi - tos neesam izdomājuši paši, bet gan smēlušies zināšanas no «Kamasūtras».

Šajā pozā vēlams, lai vīrietis noliek zem pleciem spilvenu un neatrauj pēcpusi no guļasvietas. Ja sieviete balstās uz kājām, viņa kustas augšā–lejā. Ja atbalstās ar ceļiem pret grīdu, tad vīrietis kustina viņu ar gurniem. Šajā pozā tiek maksimāli stimulēta vīrieša locekļa galviņa un sievietes ieeja makstī.

Jāņem vērā, ka šajā pozā vīrieša kustības ierobežotas. Savukārt sieviete kontrolē situāciju un sajūt savu varu pār vīrieti. Tāpat sievietei jābūt spēcīgām kājām, lai ātri nenogurtu, bet tas nozīmē tikai vienu: mīļās dāmas un jaunkundzes, neaizmirstiet par trenažieru zālēm vai jāšanas nodarbībām! Kā jau sapratāt, šī pozā varētu īpaši patikt meitenēm, kas nodarbojas ar jāšanas sportu.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu