Sprūdžs saņēmis Lemberga atbildes vēstuli: ministru dēvē par «mīļu» (165)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:LETA

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) šodien saņēmusi Ventspils mēra Aivara Lemberga atbildi uz vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Edmunda Sprūdža (RP) pieprasījumu, ziņo Latvijas Radio.

Sprūdžs komentārus sniegs tikai pēc iepazīšanās ar paskaidrojumiem.

VARAM pārstāve Kristīne Barševska aģentūrai LETA apstiprināja, ka Lemberga atbildes vēstule ir saņemta un ministrijas juristi to jau sākuši izvērtēt. Pagaidām gan ministrija nevēlas atklāt vēstules saturu, tomēr ministrija ar izvērtēšanu garumā nevilkšot.

Tikmēr Lembergs aģentūrai LETA sacīja, ka vēstulē ministram norādījis, ka «viņš esot ļoti mīļš, bet neskaidrs cilvēks», paužot cerību, ka ministrija publiskos gan viņa vēstules saturu, gan saraksti ar Ģenerālprokuratūru.

Jau ziņots, ka Lembergam 12.oktobrī vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs (RP) pieprasīja paskaidrojumus sniegt trīs dienu laikā. Pēc iepazīšanās ar saņemtajiem paskaidrojumiem ministrs var atstādināt pašvaldības vadītāju no pienākumu pildīšanas.

Sprūdžs šādi rīkojies, jo no Ģenerālprokuratūras saņēmis «šokējošu» informāciju par Lemberga «saimniekošanu» Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja un Ventspils brīvostas valdes priekšsēdētāja amatā.

Komentāri (165)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu