«Audi» izcīna vairākas prestižas godalgas (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācijas premium automašīnu zīmols, pagājušajā mēnesī, ir izcīnījis vairākas prestižas godalgas, kuras tikai pastiprina autoražotāja «pievienoto vērtību».

«Zelta stūres rats» automobilim Audi A3

«Audi» A3 ieguva balvu «Zelta stūres rats» kompaktajā klasē. Svarīgāko Eiropas balvu autonozarē vakar vakarā Berlīnē, klātesot aptuveni 300 viesiem no biznesa, politikas un mediju nozarēm, saņēma Ruperts Štādlers (Rupert Stadler), «AUDI AG» vadītāju valdes priekšsēdētājs.

Arī šogad žūrija varēja pārbaudīt 20 finālistus slēgtā testu paviljonā. Vidējā izmēra modelis no Ingolštates pastāvīgi ievēro maza svara konstrukcijas principu un spēja pārliecināt žūriju, iegūstot augstāko novērtējumu šajā kategorijā. Šī uzņēmumam «Audi» ir jau 22. «Zelta stūres rata» balva. (2012. gada 7.novembris)

Četru gredzenu zīmolam astoņas «Sarkanā punkta» balvas

Ziemeļreinas-Vestfālijas Dizaina centra vārdā ekspertu žūrija piešķīra uzņēmumam «AUDI AG» pirmo vietu astoņās kategorijās. Papildus drukāšanas kampaņai jaunizveidotajā «Mobilo ierīču un lietojumprogrammu» kategorijā atzinīgi tika novērtēta arī «Audi» konfigurēšanas lietojumprogramma. Ingolštates uzņēmumam tika piešķirts arī apbalvojums «Sarkanais punkts: labākais no labākajiem» - «Audi» stends 2011. gada Frankfurtes autoizstādē to nopelnīja par novatorisko izstāžu zonas dizainu. Visus apbalvojumus ieguvušos «Audi» darbus var apskatīt «Starptautiskajā komunikāciju dizaina gadagrāmatā 2012/2013». (2012. gada 24.oktobris)

2013. gada Vācijas «Dizaina balva» automobilim «Audi» A3

«Audi» A3 ieguva Vācijas prestižāko dizaina balvu «Transporta un publiskās telpas» kategorijā. 2013. gada Vācijas «Dizaina balvas» žūrijas locekļi bija sajūsmā par tā vienkāršo dizaina valodu, kurā izmantotas vien dažas ļoti precīzas līnijas. «Audi» šo dizaina filozofiju nākotnē vēlas izmantot vēl plašāk. «Audi» Dizaina nodaļas vadītājs Volfgangs Egers (Wolfgang Egger) teica: «Koncentrēta dizaina valoda ir vislabākā. Svarīgi ir izmantot mazāk līniju un detaļu, bet izvietot tās daudz precīzāk, lai radītu maksimāli emocionālu iespaidu.» (2012. gada 31.oktobris)

«Audi» iegūst Meksikas «JD Power» balvu

Šī ir jau otrā reize, kad «Audi» iegūst balvu «JD Power de Mexico» premium automobiļu segmentā, saņemot divas no trim iespējamajām balvām. Augstāko novērtējumu katrs savā kategorijā nopelnīja A1 un A5. Balvas tiek piešķirtas, balstoties uz Meksikas transportlīdzekļu īpašnieku apmierinātības pētījumu, kurā tiek noskaidrota klientu apmierinātība ar produktu kvalitāti un apkalpošanu. Tika aptaujāti vairāk kā 5000 klientu, kas laika posmā no 2010. gada līdz 2012. gadam bija iegādājušies jaunus automobiļus. «Audi» bija vienīgais Eiropas autoražotājs, kas spēja radīt šādu iespaidu. (2012. gada 31.oktobris)

«Zelta klasikas stūres rati» automobiļiem Audi A1 un Q3

Šā gada balsojumā par «Zelta klasikas stūres ratu» piedalījās 24 906 žurnāla «Autobild Klassik» lasītāji, izraugoties divus «Audi» modeļus kā labākos «Nākotnes klasikas» kategorijā. «Audi» A1 ar 6452 balsīm uzvarēja mazo un kompakto automobiļu segmentā, bet «Audi» Q3 atstāja iespaidu uz 7440 lasītājiem SUV automobiļu grupā. Vēl vienu balvu - «Gada atradums» - saņēma Tomass Frenks (Thomas Frank), «Audi Tradition» nodaļas vadītājs, un Bernards Kandovs (Bernhard Kandow), «Volkswagen» Klasisko sastāvdaļu nodaļas vadītājs. Šo divu nodaļu darbinieki Paragvajā atklāja noliktavu, kurā glabājās aptuveni 3000 vēsturisko «Audi» un «VW» modeļu rezerves daļas. (2012. gada 16.oktobris)

«Audi A4 allroad» atzīts par «Gada aktīvā dzīvesveida automobili»

«Audi A4 allroad» ieguva balvu «Aktīvā dzīvesveida automobilis 2013» luksus šosejas automobiļu kategorijā. Žūrijas sastāvā bija ietekmīgākie ASV autonozares žurnālisti, kā arī 70 labākie šīs valsts sportisti. Papildus automobiļu bezceļu braukšanas spējām un stilam šī balva tiek piešķirta arī par īpašībām, kas nepieciešamas sportistu aktīvajam dzīvesveidam ikdienas gaitās. Novērtēšanas kritērijos ietilpa, piemēram, cik labi automobilī var ievietot velosipēdu un cik viegli ir notīrīt sēdekļus. (2012. gada 20.oktobris)

«Thatcham» apbalvo sešus «Audi» modeļus par to izcilajām pretaizdzīšanas sistēmām

Seši jaunie «Audi» modeļi ieguva augstāko - piecu - zvaigžņu novērtējumu «2012. gada Britu automobiļu drošības balvas» vērtējumā, pierādot savu vadošo lomu to segmentos. Pirmo reizi «Kompakto SUV automobiļu» kategorijā balvu ieguva «Audi» Q3 pretaizdzīšanas drošības sistēma. Augstāko godalgu savā segmentā saņēma arī A1, tāpat kā jaunās «Audi» A4, A5, Q5 un A8 W12 L paaudzes. (2012. gada 11.oktobris)

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu