«Muzikālajā bankā 2012» uzvar Dons ar dziesmu «Signāls» (52)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas Radio 2 popa un rokdziesmu aptaujā «Muzikālā banka 2012» uzvarējusi Dona dziedātā «Signāls».

Šai dziesmai mūzikas eksperti piešķīra pārliecinošu pirmo vietu, savukārt klausītāju balsojums to ierindoja ceturtajā vietā, aģentūru LETA informēja Latvijas Radio preses sekretāre Ilze Zvaigzne.

Par otro vērtīgāko dziesmu balsotāji atzinuši jaunās dziedātājas Antras Stafeckas izpildīto «Vētra nāk», bet trešajā vietā ierindojas klausītāju nemainīgi mīlētā grupa «Prāta Vētra» ar dziesmu «Vēl viena klusā daba».

Pēc klausītāju un ekspertu padomes kopvērtējuma ceturtajā vietā ierindojās apvienības «Bermudu divstūris» izpildītā dziesma «Disco», piektajā - Busuļa izpildītais «Bēbīšu maršs»

Apbalvošanas ceremonijā visi finālisti saņēma mākslinieka Armanda Jēkabsona darinātās piemiņas balvas. Piešķirtas arī specbalvas - Ventspils pilsētas simpātiju balvu saņēma Intars Busulis ar dziesmu «Bēbīšu maršs», savukārt portāla «Draugiem.lv» balsotāji par draudzīgāko dziesmu atzina Rassel un Sabīnes Berezinas dziedāto «Dzīvo brīvi».

«Muzikālās bankas» ekspertu padomē strādāja Raimonds Tiguls, Ints Teterovskis, Marts Kristians Kalniņš, Artis Gāga, Guntis Veits, Elīna Šimkus, Laima Jansone un Kristaps Krievkalns.

«Muzikālās bankas 2012» apbalvošanas ceremonija noritēja vakar Ventspilī.

Komentāri (52)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu