Slavenais sprinteris draudzeni nošāvis, iespējams, apzināti (48)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) sportistam Oskaram Pistoriusam ceturtdien tiesa uzrādījusi apsūdzību saistībā ar draudzenes nonāvēšanu, ziņo britu mediji.

Policija noraidījusi iepriekš izskanējušo informāciju, ka sportists savu 30 gadus veco draudzeni Rīvu Stīnkempu nošāvis, jo sajaucis viņu ar iespējamo laupītāju, norādot, ka policija šādu informāciju nedz sniegusi, nedz apstiprinājusi.

Likumsargi vienlaikus atklājuši, ka Rīvas ķermenī raidītas četras lodes.

Tāpat mediju rīcībā ir ziņas, ka kaimiņi policijai ziņojuši par skaļu kliegšanu sportista mājās vakarā pirms traģiskā notikuma.

«Apollo» jau ziņoja, ka DĀR sprinteri Pistoriusu policija aizturēja saistībā ar viņa draudzenes nāvi.

Olimpisko spēļu zvaigznes mājā nošauta viņa draudzene. Incidents noticis ceturtdienas agrā rītā, kad viņa mājā galvā un rokā sašauta sieviete, kura no gūtajām traumām mira.

Iepriekš vairāki avoti ziņoja, ka tas bijis traģisks negadījums un Pistoriuss nošāvis savu draudzeni, jo noturējis viņu par zagli.

Pistoriuss ar savu draudzeni bijušo FHM modeli Rīvu Stīnkempu dzīvoja valsts lielākajā pilsētā Johanneburgā.

26 gadus vecais protēžu skrējējs pērn kādā intervijā pastāstījis, ka mājas guļamistabā tur ieroci.

Šī ziņa ir liels trieciens valstij, jo sportists DĀR ir viens no nacionālajiem varoņiem. Sprinteris, kuram amputētas abas kājas, pasaulē guvis iesauku «ātrākais cilvēks, kuram nav kāju».

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu