Slavenā sprintera draudzene nogalināta mājas vannas istabā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

30 gadus vecā modele Rīva Stīnkempa nogalināta slavenā sportista Oskara Pistoriusa mājas vannas istabā. Ārvalstu mediji ziņo, ka Pistoriuss draudzeni nāvējoši ievainojis, šaujot caur durvīm.

Sportista kaimiņi medijiem stāstījuši, ka sieviete no sava drauga slēpusies, patvērumu meklējot vannas istabā. Kaimiņi vairākkārt izsaukuši policiju īsi pirms plkst.4 no rīta, kad dzirdējuši kliedzienus mājā.

Tiek ziņots, ka mediķi ieradušies ļoti ātri, taču sievietes dzīvību neizdevās glābt.

Jaunākās ziņas liecina, ka tiesa šodien sportistam izvirzījusi apsūdzību par slepkavību ar iepriekšēju nodomu.

Pistoriuss tiks paturēts apcietinājumā.

Jau ziņots, ka policija noraidījusi iepriekš izskanējušo informāciju, ka sportists savu draudzeni nošāvis, jo sajaucis viņu ar iespējamo laupītāju, norādot, ka policija šādu informāciju nedz sniegusi, nedz apstiprinājusi.

Likumsargi vienlaikus atklājuši, ka Rīvas ķermenī raidītas četras lodes.

«Apollo» jau ziņoja, ka DĀR sprinteri Pistoriusu policija aizturēja saistībā ar viņa draudzenes nāvi.

Šī ziņa ir liels trieciens valstij, jo 26 gadus vecais protēžu skrējējs DĀR ir viens no nacionālajiem varoņiem. Sprinteris, kuram amputētas abas kājas, pasaulē guvis iesauku «ātrākais cilvēks, kuram nav kāju».

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu