Traģēdija Valentīna dienā: Atklājas jauni fakti par notikušo sprintera mājā (137)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Slavenais Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) protēžu skrējējs Oskars Pistoriuss pēc draudzenes Rīvas Stīnkempas sašaušanas mēģinājis viņu atdzīvināt, kā arī panikā zvanījis savam labākajam draugam.

Ārvalstu mediji vēstī, ka viņa labākais draugs atklājis - pēc notikušā Pistoriuss viņam zvanījis un raudot stāstījis, ka nošāvis savu draudzeni.

«Es viņam vaicāju, par ko viņš runā un viņš sacīja: «Noticis briesmīgs negadījums. Es sašāvu Rīvu»,» pastāstījis draugs.

Viņš steidzies uz sportista māju, taču priekšā jau bija policija. Pēc tam viņš redzēja modeli Rīvu Stīnkempu, kuru iznesa apsegtu ar palagiem.

Tikmēr izmeklēšanai tuvs avots pastāstījis, ka pēc draudzenes sašaušanas, Pistoriuss asinīs izmirkušo sievieti mēģinājis atdzīvināt.

«Tur bija daudz asiņu, bet viņš bija pārliecināts, ka Rīva vēl ir dzīva. Viņš veica mākslīgo elpināšanu, tomēr drīz pēc tam viņa nomira,» atklājis avots.

Jau ziņots, ka policija noraidījusi iepriekš izskanējušo informāciju, ka sportists savu draudzeni nošāvis, jo sajaucis viņu ar iespējamo laupītāju, norādot, ka policija šādu informāciju nedz sniegusi, nedz apstiprinājusi.

«Apollo» jau ziņoja, ka DĀR sprinteri Pistoriusu policija aizturēja saistībā ar viņa draudzenes nāvi.

Šī ziņa ir liels trieciens valstij, jo 26 gadus vecais

protēžu skrējējs DĀR ir viens no nacionālajiem varoņiem.

Komentāri (137)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu