Nogalinātās modeles māte sniedz pirmo interviju; par traģēdiju uzzināja telefoniski (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nogalinātās Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) modeles Rīvas Stīnkempas māte Džūna Stīnkempa sniegusi pirmo interviju pēc notikušā ar viņas meitu DĀR sprintera Oskara Pistoriusa mājā. Sieviete ļoti vēlas noskaidrot, kas patiesībā notika.

Ārvalstu mediji, citējot modeles māti, vēstī, ka sieviete par meitas nāvi telefoniski uzzināja no policista.

«Man piezvanīja aptuveni pusastoņos no rīta un vaicāja, kā mani sauc. Es atbildēju, ka Džūna. Tad vīrietis vaicāja: «Džūna, jums ir meita?» - es atbildēju, ka jā, un vīrietis teica, ka noticis nelaimes gadījums - meita ir sašauta. Es atbildēju, ka vēlos zināt vien to, vai viņa ir dzīva. Policists atbildēja, ka viņam ļoti žēl, taču meita ir mirusi un viņš nevēlējās, lai es to uzzinu no avīzēm,» pastāstīja māte.

Viņa intervijā izdevumam «Bild» sacījusi, ka «izraudājusi visas asaras» un tagad mēģina aptvert, kā dzīvot tālāk bez meitas.

«Tagad mums jāsaprot un jāpieņem šī briesmīgā nāve. Mēs gribam tikai atbildes, atbildes uz jautājumu - kāpēc tas ir noticis, kāpēc mūsu skaistā meita gāja bojā,» sacīja māte.

Kā ziņots, Pistoriuss, kuru apsūdz sievietes slepkavībā, brīvībā būs visnotaļ ilgu laiku, nesagaidot tiesas lēmumu šajā lietā.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu