Radi brīdinājuši slavenā sportista draudzeni; zināms, kas bija rakstīts viņas pēdējā SMS (79)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Nogalinātās Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) modeles Rīvas Stīnkempas audžuvecāki nav atbalstījuši viņas draudzību ar slaveno sportistu Oskaru Pistoriusu, jo viņš neesot viesis uzticību, vēsta ārvalstu mediji.

Radinieki esot brīdinājuši Rīvu būt piesardzīgai attiecībās ar temperamentīgo pielūdzēju. Vienu reizi Pistoriuss pat esot izsaukts pie audžuvecākiem uz pārrunām. Sieviete tomēr radu piesardzībai nav pievērsusi nekādu uzmanību.

Maijersu ģimene, kurā Rīva dzīvoja Johannesburgā, un kas bija viņai kļuvusi par otrām mājām, stāsta, ka abu mīlnieku romāns uzplaucis viņu acu priekšā. Sākotnēji puisis viņiem paticis. «Viņš vienmēr ienāca ar mums apsveicināties. Taču kad viņi sāka nopietni satikties, viņš meiteni atveda pie nama durvīm un turpat viņu nākamajā reizē arī savāca,» pastāstījis modeles audžutēvs Sesils Maijerss. Maijersi uzskata, ka tā bijusi necieņas izrādīšana.

Sportists Rīvu neesot licis mierā - nemitīgi viņai zvanījis. Rīva esot atzinusies, ka jutusies kā lamatās. Rīvas audžutēvs pat esot iejaucies un aizrādījis Oskaram, ka viņš ir pārāk uzstājīgs, bet vīrietis viņu neesot ņēmis vērā, tāpat kā Rīva - brīdinājumus par līgavaiņa straujo temperamentu.

Ģimenē esot bijusi prasība - ja Rīva nolēmusi naktī nebūt mājā, viņai bija jābrīdina par savu nodomu ar īsziņas palīdzību, tāpēc viena no pēdējām Rīvas sūtītajām īsziņām bija «Sveiki visiem, esmu pārāk nogurusi.Negribu tik tālu braukt atpakaļ uz mājām. Šodien gribu palikt pie Oskara. Līdz rītam.»

Komentāri (79)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu