Traģēdija Valentīna dienā: Sprinteris paziņo par privātu piemiņas ceremoniju (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Dienvidāfrikas Republikas sprinteris Oskars Pistoriuss, kuru apsūdz draudzenes Rīvas Stīnkempas noslepkavošanā, paziņojis, ka otrdienas vakarā rīkos privātu piemiņas ceremoniju Rīvai.

Viņa preses pārstāvis sacījis: «Oskars lūdza sarīkot piemiņas ceremoniju, jo viņš joprojām dziļi sēro par savas draudzenes nāvi.»

«Tā kā tas ir tik jūtīgs jautājums, Oskars lūdzis, lai ceremonija ir privāta, kurā piedalīsies cilvēki, kas dala ar viņu šo zaudējumu, tostarp ģimenes locekļi, kuri pazina un mīlēja Rīvu,» viņš paziņoja.

Ceremonija notiks sprintera ģimenes locekļa mājās.

Jau ziņots, ka sprinteris šobrīd ir atbrīvots pret drošības naudu. Viņu apsūdz slepkavībā ar iepriekšēju nodomu. Lai arī pats Sprinteris noliedz vainu un apgalvo, ka notikušais ir traģisks negadījums, tomēr prokurori ir citās domās.

Traģiskie notikumi Pistoriusa mājā Pretorijā risinājās 14.februārī, tāpēc sākotnēji izskanēja ziņas, ka Stīnkempa gatavojusi draugam Valentīna dienas pārsteigumu, taču viņš viņu noturēja par zagli. Vēlāk šo versiju noraidīja.

Ja tiesa atzīs sprinteri par vainīgu, viņam draud mūža ieslodzījums.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu