«Atlant» ģenerālmenedžeris: Ozoliņu grib redzēt Rīgā (56)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

KHL kluba Mitišču «Atlant» ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs kluba mājaslapā atklājis, ka komandu pametīs kapteinis Sandis Ozoliņš.

Jautāts par latviešu aizsarga nākotni, Žamnovs norāda: «Latvijas valstsvienība ir tikusi uz Soču olimpiskajām spēlēm, bet Rīgas «Dinamo» ir izlases bāzes komanda un Ozoliņu grib redzēt Rīgā. Diemžēl viņš pamet «Atlant» komandu, lai gan mēs vēlējāmies viņu šeit redzēt.»

Pagājušajā sezonā 40 gadus vecais Ozoliņš KHL regulārajā čempionātā 42 spēlēs guva divus vārtus un izdarīja 18 rezultatīvas piespēles, bet Gagarina kausa izcīņas piecos mačos viņa kontā bija viena rezultatīva piespēle.

Kopumā KHL karjeras laikā Ozoliņš KHL regulārajā čempionātā ir piedalījies 176 spēlēs, gūstot 23 vārtus un atdodot 72 rezultatīvas piespēles, bet play-off spēlēs viņa kontā ir 29 mači, kuros gūti vieni vārti un izdarītas 12 rezultatīvas piespēles.

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (56)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu