Daži padomi, kā novājēt pirms atvaļinājuma (15)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jill Clardy, CC BY-NC-SA 2.0

Ko darīt, ja līdz atvaļinājumam atlicis pavisam nedaudz, bet figūra ir vēl tālu no ideālās un doma par peldkostīmu un pludmali jau uzdzen depresiju? [s:45191] piedāvā dažus padomus, kas palīdzēs novājēt.

Vispirms atbrīvojiet organismu no liekā šķidruma. Tauku slānis, īpaši tajās zonās, kur ir celulīts, aiztur to un palielina mūsu svaru par 1-2 kilogramiem un par centimetru vidukļa un gurnu zonās. Tur klāt, jo lielāks svars - jo lielāka iespējamība, ka šāda šķidruma aizture ir.

Pats vienkāršākais veids - pirts vai saunas apmeklējumi. Ideālajā variantā 2-3 reizes nedēļā (neaizmirstot dzert attīrošās tējas - aveņu, liepziedu, kumelīšu, bērza lapu) vajadzētu aiziet uz pirti. Nedēļu pirms atvaļinājuma sākuma atsakieties no sāls (arī no slēptā sāls - tas atrodams visos nopērkamajos gatavajos produktos, arī maizē). Ja to nedarīsiet efektu ko iegūsiet pirts apmeklējumos samazināsiet līdz nullei.

Vairāk dzert, mazāk ēst. Banāli un vienkārši, bet ļoti iedarbīgi. Pirmais, ko jāsamazina līdz minimumam - saldumi, tai skaitā augļi, kurus labāk ēdiet dienas pirmajā pusē. Konditorejas izstrādājumi, cepts ēdiens, konservi, marinādes, pusfabrikāti - aizliegti. Tai pat laikā sekojiet līdzi, lai ikdienas ēdienkartes kaloriju daudzums nav mazāk par 1500-1400 kkal un lai tajā noteikti būtu vieta arī veselīgajiem taukiem - augu eļļas, jūras zivis un jūras produkti, avokado, rieksti, un saulespuķu sēkliņas (ne vairāk kā 30gr tauku dienā)

Vēl 2-3 dienas līdz atvaļinājumam izslēdziet no uztura pupas, raugu saturošus produktus, miltainos augļus un dārzeņus, galviņkāpostus, pienu, kefīru, svaigus ābolus un tomātus. Tie veicina pastiprinātu gāzu veidošanos, kā rezultātā vēders kļūst nevis plakanāks, bet gluži pretēji vairāk pamanāms. Savukārt rīsi gluži pretēji, mazina gāzu veidošanos (un pie viena palīdz izvadīt lieko šķidrumu). Vislabāk izvēlieties savvaļas rīsus, netīrītos, tie ir paši veselīgākie.

Ja līdz aizbraukšanai atlikusi nedēļa - izejiet intensīvo limfodrenāžas vai figūras modelēšanas kursu (manuālo vai aparātu)

Septiņas procedūras viena pēc otras - tā ir minimālā programma, bet arī ar to pietiks, lai celulītu padarītu mazāk redzamu, problēmzonas samazinātu par 1-2 centimetriem un nomestu vēl 1.5-2 kilogramus. Ja gribat vairāk - izvēlieties programmas, kas sastāv no masāžas un ietīšanas. Laika patēriņš, protams, lielāks, bet arī efekts daudz redzamāks.

Pamēģiniet austrumu metodes: aromterapiju, jogu, ajūrvēdu...

Pirmkārt, tās palīdz atjaunot enerģētisko līdzsvaru organismā (problēmas ar vielmaiņu, palielinātu apetīti, celulītu un lieko svaru, kas uzrodas līdz ar iepriekšminēto).

Otrkārt, tas palīdzēs justies labāk, možāk un vienlaikus arī atslābināties. Bet tas vajadzīgs ne tikai tāpēc lai nepakristu bez spēka un neļauties pirmsatvaļinājuma stresam. Ir daudz pētījumu, kas liecina, ka stress veicina lieko kilogramu rašanos un aizkavē to zaudēšanu.

Salona procedūras papildiniet ar mājas procedūrām. Protams modelējošie krēmi nesniegs tik izteiktu tūlītēju efektu kā profesionālās procedūras, bet tas arī nav to uzdevums. Galvenais šo krēmu mērķis uzturēt sasniegtos rezultātus un uzlabot ādas šūnu vielmaiņu, saglabāt ādas elastību un tonusu.

Daži krēmi, kas mājas apstākļos palīdzēs padarīt ādu gludāku un vizuāli pievilcīgāku

Shiseido, Firming Body Cream, paaugstina ķermeņa ādas elastību.

Environ, Body Profile, figūru koriģējošs, tonizējošs gēls-emulsija, izlīdzina ādas reljefu, padara to gludu un elastīgu.

Slimpassion, Methode Jeanne Piaubert, intensīvs serums septiņu dienu figūras korekcijas kursam.

Darphin, Firming & Nourishing Velvet Cream, barojošs ķermeņa krēmsar nostiprinošu efektu.

Ķermeņa skrubis Bali Mango, Bath & Body Works, limitēta kolekcija

Herbalife, Body Contouring Cream, kontūrkrēms ķermenim ādas tonusa uzlabošanai.

Avon, Skin & Soft, losjons ķermeņa ādas elastībai un stingrībai

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu