Ozoliņš: Apzinos savu lomu laukumā un ģērbtuvē (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.eu

Slavenais Latvijas hokeja aizsargs Sandis Ozoliņš, kurš pēc gada pārtraukuma atgriezies KHL komandā Rīgas «Dinamo», intervijā laikrakstam «Diena» norāda, ka apzinās savu lomu un to, kas viņam jāpaveic laukumā un ģērbtuvē.

Pieredzējušais hokejists atklāj, ka pēc pagājušās sezonas varējis atļauties neko nedarīt pusotru mēnesi. «Aprīļa beigās sāku trenēties. Līdz tam varēju atļauties nenodarbināt savu ķermeni ar konkrētiem uzdevumiem, kuri ir jāizpilda. No aprīļa beigām ar lielāku vai mazāku intensitāti ir bijusi mērķtiecīga gatavošanās jaunajai sezonai, kas turpināsies vēl divus mēnešus.»

Ozoliņš norāda, ka specifiskas sarunas par hokejista lomu komandā viņam nav bijušas, taču viņš pats ļoti labi apzinās savu lomu un to, kas viņam jāpaveic laukumā un ģērbtuvē.

Tāpat Ozoliņš skaidro, ka pagaidām komandai bijusi tikai viena kopēja sapulce, tādēļ ar galveno treneri Arti Ābolu garākas sarunas vēl nav bijis.

«Treneris zina, ko spēj viens, otrs, trešais un pārējie spēlētāji. Ja viņi to būs spējīgi izpildīt, konflikta situācijas neveidosies. Ja spēlētāji ignorēs prasības vai nevarēs izpildīt, loģiski, ka veidosies domstarpības. Uz galvenajiem jautājumiem pirmajā sapulcē Artis visiem sniedza atbildes. Maijā kopā ar Arti gājām uz ledus, viens pret otru uzspēlējām un tad arī nedaudz parunājām,» piebilst aizsargs.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu