Ozoliņš: Ja man būtu jāmeklē motivācija, es vairs nespēlētu (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

Rīgas «Dinamo» kapteinis Sandis Ozoliņš portālam «R-Sport» izteicās, ka ir priecīgs par atgriešanos Rīgā un uzsvēra, ka viņam nav problēmu ar motivācijas rašanu.

«Esmu ļoti priecīgs, ka atgriezos «Dinamo» komandā, spēlēju mājās, un ar to viss ir pateikts,» saka aizsargs. «Uz to raugos ļoti pozitīvi, nopietni gatavojos sezonai. Kur rodu motivāciju? Ja man būtu jāmeklē motivācija, es vairs nespēlētu.»

«Es daru darbu, kas man patīk. Lai gan ir brīži, kad ir grūti un ir jāsaņemas psiholoģiski, kad ir nepieciešams tīrs profesionālisms. Tomēr pārsvarā hokejs man sagādā baudu,» skaidro Ozoliņš.

Jautāts par pagājušo sezonu Maskavas apgabala «Atlant» rindās, Ozoliņš atzīst, ka tā bijusi noderīga pieredze un labs laiks. «Īpaši labi bija tas, ka spējām iekļūt play-off spēlēs. Daudzi nedomāja, ka tas ir reāli, neticēja, ka esam uz to spējīgi. Tā bija patīkama pieredze.»

«Sāksies jauna sezona un sāksies jauna atbildība. Man vairs nav tas vecums, lai iepriekš satrauktos. Bet, kāda būs «Dinamo» komanda, parādīs sezona,» piebilst 41 gadu vecais hokejists.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu