BMW uz Frankfurtes auto izstādi dosies kuplā skaitā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Domājot par patīkamu braukšanu šodien un nākotnē, ir izstrādāti jauni modeļi, kurus BMW prezentēs šī gada Starptautiskajā automobiļu izstādē (IAA) Frankfurtē pie Mainas.

Pasaules nozīmīgākā automobiļu izstāde šogad notiks no 12.–22. Septembrim un viens no tās būtiskākajiem momentiem būs BMW i3 pirmreizējā demonstrēšana. Pirmais BMW i zīmola sērijveida modelis iezīmē jaunu mobilitātes laikmetu, kuru raksturo no oglekļa šķiedru pastiprinātās plastmasas (CFRP) veidots pasažieru salons un BMW «eDrive» tehnoloģija, kuras uzdevums ir braukšanas laikā nodrošināt nulles emisiju līmeni.

Tajā pašā laikā BMW automobiļu vēsturē jauna nodaļa tiks atvērta līdz ar BMW 4.sērijas «Coupe» pasaules pirmizrādi 2013. gada IAA izstādē. Jaunajam modelim piemīt maksimāla estētiska pievilcība, un tas garantē braukšanas prieku «premium» vidēja izmēra automobiļu segmentā. Līdzīgi savā klasē līderis ir BMW X5 — trešā paaudze, kas tiek demonstrēta Frankfurtes izstādē, — līdzās jaunajiem BMW 5 sērijas modeļiem un jaunajiem BMW X5 M50d, BMW M550d «xDrive Sedan» un BMW M550d «xDrive Touring M Performance» automobiļiem.

BMW arī prezentēs divas projekta izstrādes koncepcijas, lai demonstrētu uzņēmuma kompetenci un kreativitāti gan piedziņas sistēmu tehnoloģijas jomā, gan arī saistībā ar ienākšanu jaunos transportlīdzekļu segmentos. BMW «Concept X5 eDrive» modelī ir apvienotas tradicionālās «Sports Activity Vehicle» klases automobiļu īpašības ar pieslēdzamas hibrīda piedziņas sistēmas efektivitātes priekšrocībām.

Tikmēr BMW tūrisma izbraucienu automobilis BMW «Concept Active Tourer Outdoor» demonstrē, kā var palielināt iespējas piemērot «premium» kompaktklasi sporta un izklaides aktivitāšu dažādajām vajadzībām, labi pārdomājot automobiļa iekšpuses izkārtojumu un izmantojot gudrus, detalizētus risinājumus.

Izstādē tiks demonstrētas arī jaunākās inovācijas, kas izstrādātas zem «efektīvās dinamikas» simbola, jaunie, pievilcīgie, oriģinālie BMW piederumi un paši jaunākie BMW «ConnectedDrive» sērijas papildinājumi. Tagad arvien plašāka kļūst automobiļu vadītāju atbalsta sistēmu un mobilitātes pakalpojumu izvēle, ko pastiprina intelektuāla savienojamība. Daudzi pakalpojumi, kas īpaši pielāgoti elektromobilitātes prasībām un braukšanai pilsētās, ir izstrādāti BMW i3 klases automobiļiem. Turklāt BMW «ConnectedDrive» klāsta pārveidošana sniedz vēl lielākas iespējas elastīgi un ērti realizēt klientu individuālās prasības.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu