Ozoliņš: Mačā pret «Medveščak» strādājām ļoti smagi (21)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgas «Dinamo» spēlētāji uzvarētajā mačā pret līgas jaunpienācēju Zagrebas «Medveščak» no Horvātijas strādājuši tiešām smagi un bija pelnījuši uzvarēt, pēc mača portālā «KHL.hr» citēts rīdzinieku kapteinis Sandis Ozoliņš.

Kā zināms, svētdienas vakarā «Dinamo» visnotaļ pārliecinoši ar 5:1 apspēlēja laukuma saimniekus «Medveščak», sagādājot viņiem pirmo zaudējumu sezonā, kamēr rīdzinieki šosezon tikuši jau pie divām uzvarām tikpat spēlēs.

«Esam priecīgi par to, kā spēlējām,» izteicies šobrīd 41 gadu vecais Ozoliņš. «Uzvara ir kā rezultāts mūsu pūliņiem, mačā pret «Medveščak» strādājām ļoti smagi.»

Uz žurnālista vaicājumu, kā Ozoliņš pēc tik lieliskiem gadiem hokejā un cienījamo vecumu vēl joprojām atrod motivāciju spēlēt hokeju, latviešu spēlētājs atbildējis: «Es vienkārši mīlu šo spēli. Mīlu to.»

Tikmēr aizvadītā mača vienīgo vārtu guvējs Zagrebas komandas sastāvā slovēņu izcelsmes horvāts Gals Korens uzskata, ka «rīdzinieki» nospēlējuši ļoti disciplinēti visu trīs trešdaļu garumā.

«Viņi bija agresīvi presingā. Ja mēs būtu guvuši vārtus, kad tas tiešām bija vajadzīgs un bija tādas iespējas, mačs būtu izvērties pavisam citādi. Taču mēs nespējām piecelties, arī rīdzinieku vārtsargs Mikaels Telkvists bija lielisks, jo nespējām tikt pie atlēkušajām ripām,» sacīja Korens.

Nākamo maču «rīdzinieki» aizvadīs otrdien, kad izbraukumā būs jāspēkojas pret Maskavas «Spartak» hokejistiem, kuri arī abās līdzšinējās spēlēs tikuši pie uzvarām, turklāt savos vārtos ripu nav ielaiduši ne reizi.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu