BMW sagatavojis ierobežota daudzuma «X6 M Design Edition» modeļus (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācijas premium autobūves uzņēmums ir apstiprinājis ražošanai 100 X6 M modeļus, kurus rotās klasiskās trīs sporta strīpas – sarkanā, tumši zilā un gaiši zilā krāsā.

Automobilis tiks aprīkots ar 21 collu vieglmetāla diskiem un agresīva paskata spoileru komplektu. Trīs uzkrītošās svītras, kuras simbolizē sportisko BMW M divīziju pircēji varēs arī nelikt virsū. Interjers saglabās savu konservatīvismu un par šī modeļa ekskluzivitāti atgādinās vien neliela izmēra emblēma, kurā būs norādīts šīs sērijas kārtas numurs.

Dzinēja izvēle ir kritusi par labu V8 4,4 litru biturbo motoram, kurš attīsta 550 zirgspēku jaudu un 680 ņūtonmetru lielu griezes momentu. Jaudu uz riteņiem novadīs 6-pakāpju «M Sport» automātiskā pārnesumkārba. Sprints līdz 100 kilometriem stundā šajā automobilī aizņems nieka 4,7 sekundes, savukārt maksimālais ātrums ir elektroniski ierobežots līdz 250 kilometriem stundā.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu