Girgensons sezonu uzsāks NHL (37)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: M.Lācis/Apollo

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons jauno sezonu uzsāks Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Bufalo «Sabres», jo savainojumu guvis uzbrucējs Markuss Folinjo, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Jau vēstīts, ka pēdējos atlases pēdējos darbus veikusi «Sabres» komanda, kuras rindās pirmdien bija palikuši 24 spēlētāji, ieskaitot Girgensonu. Vienībai bija atlicis vēl tikai nosaukt pēdējo lieko uzbrucēju, lai taptu zināms sezonas sastāvs. Pirmdienas gaitā tomēr netika atrasts liekais, jo savainojumā iedzīvojies Foliņo, kurš nepiedalīsies sezonas pirmajā mačā.

Iesākumā tika minēts, ka liekais uzbrucējs tiks atrasts starp 19 gadus veco Girgensonu, 21 gadu veco zviedru centra uzbrucēju Juhanu Larsonu un 25 gadus veco malējo uzbrucēju Braienu Flinu. Tomēr prognozes neapstiprinājās.

Pirmdienas treniņu Girgensons aizvadīja trešajā maiņā ar krievu Mihailu Grigorenko un Flinu.

Tikmēr no sastāva atskaitīts aizsargs Aleksandrs Zulcers.

Girgensons šomēnes piedalījās piecās no septiņām savas komandas pārbaudes spēlēm, izceļoties ar trim vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Jaunā NHL sezona sāksies 1. oktobrī, bet «Sabres» to sāks dienu vēlāk, kad izbraukumā spēkosies ar Detroitas «Red Wings» hokejistiem.

Kā ziņots, par vietu NHL pirmssezonas pārbaudes spēlēs un treniņos cīnījās arī latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis, tomēr svētdien viņš no Tampabejas «Lightning» komandas tika nosūtīts uz Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) vienību Floridas «Everblades».

Komentāri (37)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu