Ozoliņš izvirzījies KHL rezultatīvāko aizsargu galvgalī (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.lv

Rīgas «Dinamo» kapteinis Sandis Ozoliņš izvirzījies KHL rezultatīvāko aizsargu saraksta līderpozīcijā, vēsta līgas oficiālā mājaslapa.

41 gadu vecais Ozoliņš šodien mačā pret Novokuzņeckas «Metallurg» izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, kas viņam kļuva par desmito punktu šosezon. 13 aizvadītājās spēlēs latviešu aizsargs ir guvis divus vārtus un atdevis astoņas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis 18 soda minūtes un lietderības koeficientu +4.

Līgas rezultatīvāko aizsargu sarakstā pa deviņiem punktiem ir Šonam Heškam (Kazaņas Ak «Bars», 4+5), Krisam Lī (Magņitogorskas «Metallurg», 3+6), Deronam Kvintam (Maskavas «Spartak», 3+6) un bijušajam Rīgas «Dinamo» aizsargam Filipam Novākam (Maskavas «Dinamo», 2+7).

Jāpiebilst, ka KHL rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī ir Maskavas «Dinamo» uzbrucējs Maksims Pestuško (8+7), bet Rīgas «Dinamo» leģionārs Kails Vilsons ar 12 punktiem (6+6) ieņem devīto vietu.

Tikmēr vārtsargs Mikaels Telkvists ar 94,3% atvairīto metienu ir ceturtajā vietā līgā, bet pēc vidēji mačā ielaistajām ripām (1,39) ieņem trešo vietu.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu