Ozoliņš: Bijām noguruši ne tikai fiziski, bet arī psiholoģiski (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» spēlētāji pēdējā izbraukuma sērijas mačā pret Novokuzņeckas «Metallurg» (2:0) bija noguruši ne tikai fiziski, bet arī psiholoģiski, sarunā ar vietējiem žurnālistiem atzinis «rīdzinieku» aizsargs un kapteinis Sandis Ozoliņš.

«Šī mums bija grūtākā spēle šajā izbraukuma sērijā,» atklāja Ozoliņš. «Šķita, ka esam noguruši fiziski, taču tādi bijām arī psiholoģiski. Līdz ar to pieļāvām netipiskas kļūdas un šodien spēlēt bija grūti.»

Rīgas «Dinamo» kapteinis izteicās, ka mačā pret Novokuzņecku augstā līmenī nospēlēja komandas vārtsargs zviedrs Mikaels Telkvists, un, pateicoties viņam, komanda var doties prom ar trim punktiem kabatā.

««Metallurg» mums nedeva daudz iespēju uzbrukt. Izgājienu trīs pret diviem vai divi pret vienu tikpat kā nebija. Turklāt viņu pretuzbrukumi bija ļoti ātri, kas pie mūsu vārtiem radīja bīstamas situācijas,» sacīja Ozoliņš.

Pieredzējušais aizsargs atzina, ka Rīgas «Dinamo» esot zinājuši, ka «Metallurg» dosies laukumā ar domu par uzvaru. «Spēlētāji vēlas uzvarēt un dara visu iespējamo un neiespējamo, lai to izdarītu.»

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu