Fabrikanti izlēma, kurš būs trešais uz izbalsošanas strīpas (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Šodien iekšējā balsojumā fabrikanti lēma, ka trešā vājākā koncertā bijusi Elizabete. Lai arī skatītāji viņu ierindoja otrajā vietā, šova kolēģus viņas sniegums neuzrunāja. Par Elizabeti iekšējā balsojumā nobalsoja 3 fabrikanti: Pāvels, Edgars un Kristīne.

Edgars: «Es vērtēju pēc priekšnesuma un viņas priekšnesums man atstāja vismazākās emocijas.» Bet Kristīnei Elizabetes priekšnesumā pietrūka teatrālā snieguma.

Maz trūka, lai Elizabetes vietā sēdētu Aminata vai Kristīne, jo abas fabrikantes saņēma vienādu balsu skaitu. Pret Aminatu bija Mārtiņš un Ilze, bet pret Kristīni balsojumā vienojās Dāvis un Elizabete. Aminata nobalsoja pret Ilzi.

Uz izbalsošanas strīpas pēc koncerta nonāca Mārtiņš un Edgars, pēc fabrikantu balsojuma viņiem pievienojas Elizabete. Izbalsošana notiks šovakar, pēc tās kāds no trim dalībniekiem dosies mājās.

<span style="color:#800080;"><strong>«Talantu Fabrikas» koncertā atkal triumfē Pāvels</strong></span>

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu