Turē: Stadionu Maskavā vajag slēgt uz vairākiem gadiem (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kotdivuāras izlases un Mančesteras «City» komandas pussargs Jaja Turē izteicis savas domas par notikušo Čempionu līgas spēli Maskavā.

D apakšgrupas spēlē «Himki» stadionā «City» ar rezultātu 2:1 pārspēja Maskavas CSKA, bet pēc Turē sacītā CSKA līdzjutēji viņa virzienā adresējuši rasistiskus izteicienus.

«Esmu sašutis un ļoti, ļoti nikns par to, kā uzvedās Maskavas kluba fani. UEFA jāpieņem mēri, pretējā gadījumā visi futbolisti, kuri ir ar tādu pašu ādaskrāsu kā man, nepārtraukti nokļūs šādās situācijās,» futbolistu citē «Daily Mail».

«Kāpēc es uzvilku apsēju ar uzrakstu «Nē rasismam»? Lai UEFA sāktu rīkoties un tas ir jādara pēc iespējas stingrāk. Varbūt stadions ir jāslēdz ciet uz pāris mēnešiem vai gadiem. Varbūt klubs sacīs, ka pats izglītos šos fanus, taču ar to nav pietiekoši. Viņus ir vienkārši jāaptur,» izteicies Turē.

Tāpat futbolists veicis ierakstu savā «twitter» kontā: «Paldies jums par atbalstu. Neiecietība un rasisms neatstās uz mani ietekmi, jo apkārt ir daudz cilvēku, kuri sniedz atbalstu katru dienu. Es ticu futbola organizācijām un zinu, ka attiecīgās personas uzņemsies atbildību un rasismam parādīs sarkano kartīti.»

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu