Ozoliņš: Bija jauki atgriezties Mitiščos (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas «Dinamo» kapteinis Sandis Ozoliņš bija priecīgs atgriezties Mitiščos, lai tur pirmdien spēlētu pret vietējo «Atlant», ko pārstāvēja aizvadītajā sezonā, aģentūra «R-Sport» citē pieredzējušo aizsargu.

Kā zināms, Ozoliņš iepriekšējā sezonā, būdams «Atlant» kapteinis, palīdzēja klubam iekļūt izslēgšanas spēlēs, lai gan dažas spēles pirms regulārā čempionāta izskaņas tas šķita gandrīz nereāls mērķis.

«Bija jauki atgriezties Mitiščos. Šeit ir saglabājušās labas atmiņas, turklāt fani ir lieliski,» uzskata Ozoliņš. «Domāju, tieši viņi bija iemesls, kāpēc mums izdevās aizvadītās sezonas izskaņā par mata tiesu iekļūt izslēgšanas spēlēs

Jau vēstīts, ka pirmdienas vakarā Rīgas «Dinamo» uzveica vietējo komandu pēcspēles metienos ar 2:1. Šobrīd Latvijas komanda Rietumu konferencē ar 21 spēlē iekrātiem 39 punktiem ieņem augsto trešo vietu.

«Kāds ir Rīgas «Dinamo» noslēpums? Ikviens no mums cenšas būt godīgs pret sevi un katru dienu spēlēt tik labi, cik vien iespējams. Tādos brīžos, kad puišiem jāspēlē kā vīriem, viņi to arī dara. Vajadzības gadījumā viņi ir gatavi mesties zem ripas. Esam ļoti spēcīgi kā komanda,» atklāja Ozoliņš, kurš izteica nožēlu, ka «Atlant» vienību nav izdevies uzvarēt jau pamatlaikā.

«Tomēr uzvarējām pēcspēles metienos. Mums jābūt priecīgiem par šiem diviem punktiem, ko ieguvām tik grūtā mačā,» pauda pieredzējušais hokejists.

Kā zināms, šī izbraukuma sērija tika iesākta ar zaudējumu papildlaikā pret vienu no KHL spēcīgākajām komandām Sanktpēterburgas SKA - 3:4, bet tā tiks turpināta Jaroslavļā, kad "rīdzinieki" trešdien tiksies ar vietējo «Lokomotiv», bet piektdien Čerepovecā spēkosies ar «Severstaļ».

Pēc šīs sērijas sāksies novembra starptautisko spēļu pārtraukums, bet nākamā KHL spēle Rīgā risināsies vien 13. novembrī.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu