«Talantu Fabrikas» šovu vēlreiz pamet Ilze (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar «Jaunajā Talantu Fabrikā» notika kārtējā izbalsošana, kad uz strīpas sēdās orģināldziesmu koncerta pēdējo vietu ieguvējas Ieva un Ravita, bet trešā bija Ilze, kuru fabrikanti izvēlējās iekšējā balsojumā.

Līdz «Jaunās Talantu Fabrikas» finālam atlikušas vairs tikai pāris nedēļas, tāpēc cīņa kļūst aizvien spraigāka. Jau vakara sākumā bija skaidrs, ka tai, kura no trim daiļavām šovu pametīs, iespējas atgriezties vairs nebūs, tāpēc šovakar lietā tika likti visi līdzekļi, lai par savu vietu fabrikā cīnītos.

Ravitu izglāba mentors Edgars Kramiņš, piešķirot imunitāti. Viņš jau dienā bija pieņēmis šo atbildīgo lēmumu un paspējis par to informēt arī plašsaziņas līdzekļus: «Uzskatu, ka viņai jāturpina darbs, jo viņai piemīt visas iespējas kļūt par labu vokālisti un vērā ņemamu skatuves mākslinieci. Viņa neatdzied notis, bet cenšas dzīvot mūzikā, kas ir reta parādība šodien mākslā.»

Lai arī pārējie šova kolēģi sprieda, ka dziesma Ravitai īsti piemērota nebija, viņi atzina, ka ar vokālo sniegumu Ravita tikusi galā godam.

«Ir ļoti grūti pēc izbalsošanas no jauna atgriezties šovā. Un tas Ravitai un Ievai izdevās, lai gan nebija pēdējās, kas pameta šova telpas. Taču vēl grūtāk ir noturēties, ja esi bijis reiz izbalsots. Skatītājiem ir grūti saprast tās profesionālās fineses, kuras mēs savā izaugsmē esam spiesti apgūt. Man ir žēl, ka šī skatuviskā kūņošanās notiek publiski, pie tam brīdī, kad paši dalībnieki tam vēl tā pa īstam nav gatavi. Bet šovs paliek šovs,» atzinis mentors, kurš norādīja, ka, piešķirot Ravitai imunitāti, viņš meitenei novēl turpināt strādāt pie vokālā talanta pilnveides.

Kramiņš atklāti skaidro, kurai fabrikantei piešķir imunitāti

Kramiņa audzēknei Ievai bija jātiek galā pašai saviem spēkiem. Ieva šovā sevi pieteica spilgti, bija gan emocionāla, gan amizanti smieklīga, dziedāja, raudāja un «spridzināja», pameta muzikālo sacensību, bet atgriezās. Un kā rādās, uz ilgāku palikšanu. Šovakar skatītāji viņu atbalstīja vairāk, nekā Ilzīti.

Ilze oriģināldziesmu koncerta kopvērtējumā ieņēma piekto vietu, taču fabrikanti balsojumā rakstīja viņas vārdu, par ko Ilzītes sirdsdraudzene Elizabete bija pārsteigta. Sīvā konkurencē, tikai ar 45 balsu pārsvaru, skatītāji lēma, ka mājās jādodas mazākajai šova dalībniecei ar lielāko koferi – Ilzītei. «Paldies jums visiem, paldies, ka esmu tik tālu tikusi. Mēs tiksimies finālā un viss notiek tā kā tam ir jānotiek. Mēs ar Rihardu jūs vērosim un tīriet dzīvokli, » atvadoties teica topošā zvaigzne.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu