Šokējoši: svešvalodu apmācība - tikai par EUR 0,19 dienā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

Marvels Grejs ir vienīgais cilvēks pasaulē, kurš var iemācīt jebkuras valodas pamatus pāris dienu laikā. Viņš to var izdarīt, jo ir atklājis noslēpumu, kāpēc daži cilvēki spēj sarunāties svešvalodā, to pat īsti nemācoties, bet citi nevar pateikt ne vārda, kaut arī valodas studijām ir veltījuši daudzas jo daudzas stundas.

Marvels Grejs ir secinājis, ka visi cilvēki, kuri spēj apgūt valodas nemācoties, rīkojās pēc vienas un tās pašas īpašās sistēmas.

Lai arī cik tas neticami izklausītos, šāda sistēma pastāv un tā daudziem ļauj iemācīties jebkuras svešvalodas pamatus, tam praktiski neveltot ne mazāko piepūli.

Tagad šī noslēpumainā sistēma ir pārtapusi par publiski pieejamu apmācības metodi, ar kuras palīdzību jebkuras svešvalodas pamatzināšanas Jūs varēsiet apgūt pāris dienu laikā.

Par godu 1. pavasara mēneša sākumam, šodien pirmajiem 50 apmeklētājiem, maksa par programmu ir samazināta līdz minimumam. Jums jāsedz tikai profila uzturēšanas izmaksas - EUR 0,19 par dienu.

www.talk2travel.com

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu