Būs skatāma mūziķa Pītera Geibriela koncertfilma (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gaidot 17.maiju, kad Rīgā uzstāsies leģendārais britu mūziķis Pīters Geibriels, šovakar plkst.19 uz kinoteātra «Splendid Palace» lielā ekrāna būs skatāma koncertfilma «Peter Gabriel Back to Front».

Kā aģentūru LETA informēja SIA «Rīgas nami» sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Pētersone, koncertfilmas pamatā ir viņa 2013.gada oktobra Londonas «O2» arēnā ierakstītais koncerts.

«Peter Gabriel Back to Front» dod plašu ieskatu mūziķa daiļradē, dziesmu un koncertu tapšanas aizkulisēs, piedāvājot dažādas reportāžas un intervijas gan ar pašu mūziķi, gan viņa komandu. Tāpat skatītājiem būs iespēja dzirdēt vairākus līdz šim neizskanējušus mūziķa darbus, kā arī no jauna atdzimušas dziesmas.

Koncerta programmā iekļauti tādi leģendāri hiti kā «Solsbury Hill», «Digging in the Dirt», «Sledgehammer», «Mercy Street» un» Don’t Give Up», kā arī citas atpazīstamību iemantojušas dziesmas.

)

Filmas autors ir Hamišs Hamiltons, kas par režijas darbu ieguvis arī prestižo Britu kino un televīzijas mākslas akadēmijas (BAFTA) balvu.

Geibriels savu solo karjeru sāka 1975.gadā pēc aiziešanas no savas pirmās grupas «Genesis». Viņš ir izdevis 11 solo albumus un radījis skaņu ierakstus trim filmām, saņēmis piecas «Grammy» balvas un ticis nominēts «Oskaram».

Kā ziņots, Geibriels «Arēnā Rīga» uzstāsies 17.maijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu