Policijai «interesanti» veicies Imantas pedofila lietā (66)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: John-Morgan, CC BY-SA 2.0

Tā dēvētā Imantas pedofila lietā joprojām notiek izmeklēšana, taču policijai šajā laikā izdevies aizturēt vairākus citus pedofilus, «Apollo» informēja Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietnieks Toms Sadovskis.

Imantas pedofilu policijai joprojām nav izdevies notvert un šajā lietā joprojām tiek veikti aktīvi izmeklēšanas pasākumi, taču policijai, izmeklējot šo lietu, izdevies aizturēt vairākus citus pedofilus.

Precīzāku informāciju par aizturētajiem policija gan pagaidām nesniedz, to paredzēts atklāt rītdien plānotajā preses konferencē.

Jau ziņots, ka jauns vīrietis vecumā no 15 līdz 20 gadiem Pārdaugavā uzbrucis četrām mazām meitenēm, kuru dzīvesvieta ir Dammes vai Zentenes ielā. Bērnu vecāki tiek aicināti nekavējoties ziņot policijai, ja tiek manīta kāda aizdomīga persona pie bērnu rotaļu laukumiem, kāpņu telpām vai citām līdzīgām vietām.

Policija pieļauj, ka arī pats uzbrucējs dzīvo vai kādreiz ir dzīvojis Imantā. Tāpat tiek pieļauta iespēja, ka varmāka varētu būt atpalicis garīgajā attīstībā.

Imantā izveidotas vairākas iedzīvotāju patruļas, kas, sadarbojoties ar Valsts policiju, cenšas nākt noziedzniekam uz pēdām. Policija arī veikusi izglītojošas akcijas skolās, bērnudārzos un citviet.

Komentāri (66)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu