Rīdzinieks interesanta iemesla dēļ nomainījis vēlēšanu iecirkni (21)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: connerdowney, CC BY-NC-ND 2.0

Kāds Rīgas iedzīvotājs pirms vēlēšanām izvēlējies mainīt balsošanas vietu, lai varētu doties nobalsot uz Lazdonā esošo vēlēšanu iecirkni ar maģisko numuru 666.

Madonas novada Lazdonas vēlēšanu iecirkņa vadītāja Ligita Elksnīte aģentūrai LETA pastāstīja, ka vakar nobalsot uz iecirkni ieradies kāds rīdzinieks. Viņš esot speciāli pieteicis vēlēšanu iecirkņa maiņu, lai varētu nobalsot iecirknī ar numuru 666. Pēc balsošanas viņš par piemiņu esot nofotografējies pie iecirkņa numura.

Šis bijis vienīgais tāds gadījums, un kopumā situācija iecirknī ir mierīga, atzina Elksnīte.

Savukārt paši vietējie iedzīvotāji šo vēlēšanu iecirkņa numuru vairs neuztverot kā kaut ko īpašu - tāds jau Lazdonā ir gadiem un izbrīnu vairs nevienam neizraisa, kā arī nav nedz baiļu, nedz kādas māņticības.

Pati vēlēšanu iecirkņa vadītāja, uzzinot par šādu numuru, gan sākumā tam neesot noticējusi, jo šo iecirkni vada pirmo reizi. Tomēr, kā viņa pati atzina, šis iecirkni nekā īpaši no citiem neatšķiras.

Saskaņā ar Centrālās vēlēšanu komisijas apkopoto informāciju Lazdonas pagasta vēlēšanu iecirknī šodien līdz plkst.12 ir nobalsojuši 33 iedzīvotāji. Kopumā šajā vēlēšanu iecirknī reģistrēti 504 pilsoņi. Kopā ar iepriekšējo balsošanu savu izvēli jau ir izdarījuši 49 iedzīvotāji.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu