Madelēnas mistērija: Nogalinātās Eiprilas vecmamma nāk klajā ar emocionālu paziņojumu (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Nogalinātās britu meitenītes Eiprilas Džonsas vecmamma nākusi klajā ar paziņojumu saistībā ar vēl neatrasto Madelēnu Makenu, kuru izmeklētāji sākuši meklēt piecu minūšu attālumā no vietas, kur viņa pazuda.

Fotogalerijā: Madelēnas meklēšanas darbi

Linda Smita atzīst, ka spēj iedomāties, kādas sirdssāpes šobrīd pārdzīvo Keita un Gerijs Makeni, ja ņem vērā faktu, ka šobrīd uzsākti vērienīgi rakšanas darbi cerībā atrast Madelēnu.

Kā zināms, Portugālē šajās dienās ieradušies Skotlendjarda darbinieki, kuri uzsākuši apjomīgus rakšanas darbus netālu no atpūtas kompleksa Algarves kūrortā, kur 2007.gadā pazuda Madelēna. Izmeklētāji īpašu uzmanību pievērsuši kādai pamestai ēkai.

«Es jūtu līdzi Makeniem. Esmu pārliecināta, ka viņi iet cauri ellei. No vienas puses, viņi nevēlas, lai Madelēna tiktu tur atrasta,» sacījusi Smita, piebilstot, ka no otras puses - tas vismaz dotu kādu skaidrību.

Viņa pastāstīja, ka, meklējot Eiprilu, policija arī bija iesaistījusi suņus, kuri izrādījās ļoti noderīgi.

«Esmu pārliecināta, ka Medijas vecāki grib zināt, kas noticis ar viņu mazulīti,» sacīja Smita.

Madelēnas meklēšanā iesaistīti suņi Tito un Mazijs, kuri spēj saost cilvēku mirstīgās atliekas, kā arī asinis pat 20 gadus pēc cilvēka pazušanas.

Madelēna Makena pazuda 2007.gada 3.maija vakarā neilgi pirms savas ceturtās dzimšanas dienas no īrēta dzīvokļa Portugāles dienvidu provinces Algarves kūrortpilsētā Prajā da Lusā, kamēr viņas vecāki netālu restorānā ēda vakariņas.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu