Imantas pedofils ir noslēpies; ministrs mierina sabiedrību (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Greything, CC BY-NC-ND 2.0

Likumsargiem patlaban nevedas ar Imantas pedofila meklēšanu, taču iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) ir pārliecināts, ka ļaundaris «agri vai vēlu tiks aizturēts».

Sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Panorāma» Kozlovskis sacīja, ka par Imantas pedofilu dēvētā persona joprojām nav aizturēta, taču policisti, izmeklējot šo konkrēto lietu, aizturējuši jau vairākus ar pedofiliju saistītus vīriešus.

«Imantas pedofils nav apturēts. Pēdējā laikā policisti kopumā ir aizturējuši 12 pedofilus. Tās ir personas, kas pārsvarā izplata un izmanto video un foto materiālus internetā,» sacīja ministrs.

Kozlovskis sarunā atzina, ka Imantas pedofils ir noslēpies, taču tas ir tikai laika jautājums, kad šī persona tiks aizturēta. «Viņš ir noslēpies, taču agrāk vai vēlāk viņu atradīs, vienīgi ja viņš neaizbrauc prom [uz ārvalstīm]. Speciālisti uzskata, ka šādas personas agrāk vai vēlāk dod ziņu par sevi,» pauda Kozlovskis.

Tāpat ministrs atzīmēja, ka vecākiem brīvlaikā savas atvases jāpieskata rūpīgi, turklāt tas attiecas arī uz darbībām internetā.

«Varu sabiedrību nomierināt - policija nav atslābusi [saistībā ar pedofila meklēšanu],» teica iekšlietu ministrs.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu