Keitija Perija: Zināšanas ir spēks (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija jaunākajā ASV koncertturnejā uzsvērs izglītības nozīmīgumu. «Es esmu amerikāņu meitene, kurai bija sapnis. Es to piepildīju, kaut arī sākumā man nebija nekā. Tas ir īsts amerikāņu sapnis,» teica 29 gadus vecā dziedātāja. «Priecājos, ka varu būt piemērs un iedvesmot citus darīt to pašu.»

Ceturtdien Perija labdarības pasākumā palīdzēja savākt vienu miljonu ASV dolāru (739 200 eiro) skolotāju izveidoto projektu īstenošanai nākamajā mācību gadā. Arī gaidāmo koncertu apmeklētājus viņa aicinās ziedot iniciatīvai «Make Roar Happen».

Perija to nolēma sākt tāpēc, ka daudzi viņas fani ir skolēni. «Es uzskatu, ka zināšanas ir spēks, it īpaši sievietēm,» viņa teica. «Izglītība padara mūs pārliecinātākas.»

Lai arī Perija «bērnībā nesaņēma lielisku izglītību», viņa cenšas turneju laikā to kompensēt ar muzeju un nacionālo parku apmeklēšanu. «Tā vietā, lai iepirktos katrā apmeklētajā vietā, es nolēmu izglītoties,» viņa stāsta.

Perijas koncertturneja ASV un Kanādā sāksies 22.jūnijā. Nākamgad dziedātāja apceļos Eiropu, tostarp viesosies arī Rīgā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu