Policijas šefs mīklaini izsakās par Imantas pedofilu (69)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: itsphil6007, CC BY-NC-ND 2.0

Iespējams, starp jau aizturētajiem noziedzniekiem ir arī par Imantas pedofilu dēvētais vīrietis, ceturtdien sarunā Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta Panorāma» sacīja Valsts policijas šefs Ints Ķuzis.

Ķuzis sacīja - netiek izslēgts, ka Imantas pedofils jau nonācis ieslodzījumā, taču pagaidām nav izdevies pierādīt personas saistību ar izdarītajiem noziegumiem.

«Mēs neizslēdzam, ka šī persona jau nonākusi ieslodzījumā, bet vēl nevaram pierādīt [viņa saistību ar noziegumiem],» teica Ķuzis.

Jautāts, ko nozīmē – iespējams, pedofils ir ieslodzījumā, Ķuzis teica, ka Imantā noziegumus veikušais vīrietis varētu būs starp tiem pedofiliem, kurus policijai jau izdevies aizturēt. «Tiks veiktas DNS analīzes [lai noskaidrotu, vai kāds no aizturētajiem ir meklētais pedofils],» atzina Ķuzis.

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) jau jūnija sākumā pauda pārliecību, ka Imantas pedofils «agri vai vēlu tiks aizturēts».

Kozlovskis sacīja, ka par Imantas pedofilu dēvētā persona joprojām nav aizturēta, taču policisti, izmeklējot šo konkrēto lietu, aizturējuši jau 12 ar pedofiliju saistītus vīriešus.

Komentāri (69)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu