TV raidījums ar ekstrasensu palīdzību mēģinās atrast Imantas pedofilu (74)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Arno Arno, CC BY-NC-ND 2.0

Televīzijas raidījumā žurnālisti kopā ar ekstrasensiem mēģinās noskaidrot par Imantas pedofilu dēvētās personas identitāti.

Kā informē mediju grupas «Modern Times Group» sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Zandersone, TV3 raidījums «Bez Tabu» nolēmis veikt izmeklēšanu, talkā pieaicinot ekstrasensus, kuri centīsies noskaidrot, kas ir cilvēks, kas veicis dzimumnoziegumus pret mazgadīgām meitenēm.

Kā norāda TV3 pārstāve, raidījuma «Bez Tabu» viens no mērķiem ir palīdzēt sabiedrībai tikt galā ar problēmām dažādās dzīves situācijās. Arī šoreiz raidījums nolēmis nesēdēt rokas salicis klēpī, bet gan ķerties pie viena no šā gada šokējošākajiem notikumiem - Imantas maniaka lietas, kura aizvien ir neatklāta.

«Kopš pavasara Imantas iedzīvotāji dzīvo bailēs un satraukumā par savu bērnu drošību, tāpēc, ka kāds nenoskaidrots nelietis ir pastrādājis četrus smagus dzimumnoziegumus pret mazām meitenītēm daudzdzīvokļu namu liftos. Policija ļoti ātri ķērās pie darba, izstrādājot divu noziedznieku fotorobotus, aicināja atsaukties aculieciniekus, ieguva noziedznieka DNS. Paralēli policijas darba, savu paralēlo izmeklēšanu veica arī iedzīvotāju patruļas, taču joprojām šis noziegums nav atklāts un noziedznieks nav aizturēts. Kur slēpjas Imantas maniaks, un, kāpēc tik gausi uz priekšu bīdās oficiālās izmeklēšanas gaita? Atbilžu nav, un to meklēšanā iesaistās Bez Tabu komanda. Raidījuma Bez Tabu veidotāji pieaicinājuši Latvijā spēcīgākos ekstrasensus un gaišreģus, lai kopā mēģinātu atšķetināt šī smagā nozieguma rēbusu,» teikts TV3 paziņojumā.

Projektā iesaistījies TV3 žurnālists Ēriks Palkavnieks, kurš strādā ar ekstrasensiem Ivo Puriņu, Sindiju Anspoku un astroloģi Māru Veidemani. Savukārt vadītājas loma uzticēta žurnālistei, vadītājai Agnesei Drunkai.

Raidījums «Ekstrasensi pret Imantas maniaku» tiks demonstrēts16.jūlijā plkst.22.10 kanālā TV3.

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu