Pazudušās meitenes lieta – lielākā policijas meklēšanas operācija kopš teroraktiem Londonā (55)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pazudušās 14 gadus vecās Alises Grosas meklēšanas operācija ir lielākā, kādā iesaistīta policija Anglijas galvaspilsētā kopš 2005.gada 7.jūlijā notikušajiem teroraktiem Londonas metro un autobusā.

«Sky News» sestdien vēsta, ka meitenes meklēšanā iesaistīti 630 likumsargi no kopumā astoņām policijas vienībām. Meklēšanā piedalās arī ūdenslīdēji un policijas suņi.

Alise bezvēsts prombūtnē ir jau 24 dienas, bet policija turpina rūpīgu izmeklēšanu, lūdzot sabiedrību sniegt jebkādu informāciju, kas varētu palīdzēt mīklainās lietas atklāšanā.

Patlaban galvenais aizdomās turamais šajā lietā ir 41 gadu vecais Latvijas piederīgais Arnis Zaļkalns, kura atrašanās vieta joprojām nav zināma.

Zaļkalns pēdējo reizi fiksēts ar videonovērošanas kameru 15 minūtes pēc tam, kad kamera iemūžināja 14 gadus veco meiteni.

Policisti turpina meklēšanu Londonas rietumos, taču pārmeklējamā teritorija arvien tiek paplašināta.

Policijas superintendants, detektīvs Karls Meta sacījis, ka likumsargi turpina darbu bez brīvdienām. «Mēs neizbeigsim Alises meklēšanu. Taču mums vajadzīga sabiedrības palīdzība,» teica likumsargs, aicinot visus, kuri savu īpašumu un komercplatību uzraudzīšanā izmanto videokameras, nodot ierakstus policijai.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu