Zaļkalna bijušajai draudzenei citādāks viedoklis par notikušo (57)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FindAliceHelper

Arnis Zaļkalns, kuru šobrīd izmisīgi meklē britu policisti, 2009.gadā esot turēts aizdomās par to, ka sazāļojis un uzmācies kādai nepilngadīgai jaunietei, vēstī «The Telegraph», atsaucoties uz viņa bijušās draudzenes teikto.

Tapis zināms, ka uz Lielbritāniju Zaļkalns pārvācās 2007.gadā pēc tam, kad Latvijā bija izcietis cietumsodu par savas bijušās sievas noslepkavošanu.

Divus gadus pēc pārvākšanās uz Apvienoto Karalisti, Zaļkalnu apcietināja policija, jo kāda 14 gadus veca meitene apgalvoja - vīrietis viņu sazāļojis un seksuāli izmantojis.

Britu likumsargi atteicās medijiem atklāt detaļas par 2009.gada notikumiem, tomēr viņa bijusī draudzene un divu bērnu māte atklājusi medijiem, ko nodarījis Zaļkalns.

Draudzene atklāj, ka Zaļkalns vienmēr noliedzis apsūdzības un apgalvojis, ka mēģināja palīdzēt dzērušai meitenei.

Lieta par uzmākšanos tika izbeigta, jo cietusī meitene atsauca apsūdzības, līdz ar to Zaļkalnam nekad apsūdzības netika izvirzītas.

Ar Zaļkalna bijušo draudzeni Līgu britu žurnālisti tikušies Liepājā. Draudzene atklājusi: «Viņš pastāstīja, kas noticis. Viņš teica, ka redzēja meiteni klimstot pāri ceļam, tāpēc devās palīdzēt.»

Zaļkalns Līgai pastāstījis, ka bijis uztraucies par meiteni, jo satiksme uz ielas bijusi spraiga un viņš bažījās, ka meiteni varētu notriekt. Viņš meitenei esot iedevis savu mobilo tālruni, lai piezvana vecākiem, bet tā vietā viņa piezvanījusi policijai un teikusi, ka ir sazāļota un piedzīvojusi uzbrukumu.

Bijusī draudzene lūgusi Zaļkalnu padoties un tāpat noraidījusi iespējamību, ka Zaļkalns varētu būt saistīts ar Alises pazušanu.

Viņa atklāja, ka pēdējo ziņu no Zaļkalna saņēma 29.augustā - dienā, kad viņš pazuda. Viņš rakstījis, ka pārskaitīja 133 eiro bērniem.

Tāpat draudzene medijiem sacīja - tas, ka Zaļkalns un Grosa gāja pa vienu ceļu ar 15 minūšu intervālu, nenozīmē, ka viņš ko nodarījis. «Es ceru, ka Arnis un meitene ir sveiki un veseli,» viņa sacīja.

«Viņš nav monstrs un viņš nekad man nav nodarījis pāri,» medijiem sacīja Līga.

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu