Zaļkalna brālis: Cilvēkiem neinteresē, kāds viņš bija patiesībā (62)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Metropolitan Police

Britu pusaudzes Alises Grosas pazušanā aizdomās turētā Arņa Zaļkalna brālis Jānis uzskata, ka Arnis medijos tiek atspoguļots nepatiesi, šodien vēsta «BBC».

Jānis uzskata, ka medijos viņa brālis pataisīts par «monstru un ļaundari», cilvēkiem neinteresē, kāds viņš bijis patiesībā, un, vai viņš bijis «labs cilvēks».

«Tas, ko es zinu, un tas, ko esmu lasījis, atšķiras. Nevienu neinteresē tas, vai viņš ir bijis labs cilvēks,» stāsta Jānis.

«Visi meklē sensāciju, parādot viņu kā monstru, ļaundari. Tas ir tas, ko viņi vēlas.»

Izmeklētāji nopratinājuši 1067 cilvēkus, veikuši vairāk nekā 1000 zvanus, taču joprojām nav ne mazākā pavediena par pusaudzes pašreizējo atrašanās vietu.

Policijai izdevies identificēt trīs no pieciem riteņbraucējiem, kas redzami videonovērošanas kameras fiksētajā videomateriālā, un kuri liktenīgajā vakarā braukuši garām kanālam, kur pēdējo reizi redzēta Alise.

Trīs cilvēki paši pieteikušies policijā, taču policijai bijis neiespējami noteikt, vai Zaļkalns ir viens no neidentificētajiem riteņbraucējiem. Lēmums Zaļkalnu minēt kā aizdomās turamo Alises pazušanā bijis «ārkārtas solis», kādus policija bieži nedara, ja nav pietiekami daudz pierādījumu.

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu