Alises Grosas pazušana: policija, iespējams, palaidusi garām svarīgus pavedienus (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mēnesi pēc britu pusaudzes Alises Grosas pazušanas policija sākusi pārmeklēt kādu īpašumu, kas atrodas aptuveni divas jūdzes no vietas, kur meitene pēdējo reizi redzēta.

Britu mediji vēsta, ka policijas centieni atrast jel kādus pavedienus pazudušās pusaudzes lietā «kļūst aizvien izmisīgāki».

Bez rezultātiem beigušās policijas pūles netālu esošajā nosusinātajā kanālā atrast meitenes mobilo telefonu.

Mediji vēsta, ka policija uz šo brīdi izņēmusi vairāk videonovērošanas kameru ierakstu, nekā Londonas nemieru laikā 2011.gadā.

Tikmēr kāds vīrietis apgalvo, ka policija palaidusi garām iespēju atrast svarīgus pavedienus Alises Grosas lietā, jo tā nav pārbaudījusi viņa īpašuma videonovērošanas kameru ierakstus.

Vietējais biznesmenis uzsvēris, ka viņa īpašums atrodas netālu no vietas, kur pēdējo reizi redzēta meitene. Vīrietis apgalvo, ka policija esot vilcinājusies tik ilgi, kamēr videoieraksti automātiski tikuši dzēsti.

Policija gan taisnojusies, ka .tā pievērš uzmanību vienīgi tiem videonovērošanas materiāliem, kurus uzskata par nozīmīgiem.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu