Lienes <i>Candy</i> vīrs iesaistīts narkotiku skandālā (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ketija Grūbe

Lienes Greifānes jeb Candy vīrs Igors Lipajs jau pirms abu attiecību sākšanas ir stājies tiesas priekšā, jo pastrādājis noziedzīgus nodarījumus. Viņa vārds figurējis arī krimināllietās, vēsta žurnāls «Kas Jauns». Iespējams, ka pagātne atkārtosies.

4.oktobrī Drošības policija Līvānos apturēja BMW markas automašīnu, kurā tika atrasti 20 litri šķidruma, kas pēc smakas varētu būt kandža, 600 cigaretes bez akcīzes preču zīmēm un četri neliela izmēra maisiņi ar baltu pulverveida vielu, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Mašīnā atradās divi vīrieši. Nav zināms, vai tajā bija arī Lienes Greifānes vīrs Igors Lipajs, tomēr tieši šī BMW markas automašīna ir reģistrēta uz viņa vārda.

Pats Igors apgalvo, ka viņam ar notikušo nav nekāda sakara un automašīna vien pagaidām pēc papīriem skaitās viņa.

Igora paziņas žurnālam atklājuši, ka pēc viņa un Lienes precībām, viņš esot kardināli mainījies un kļuvis teju par paraugu, tomēr pastāv iespēja, ka automašīnā atradās viņš pats.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu