Policija publisko vienīgo video, kurā redzams iespējamais pedofils (109)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Valsts policija ceturtdienas vakarā publiskojusi videomateriālu, kurā, iespējams, redzams par Imantas pedofilu dēvētais vīrietis.

Likumsargi lūdz apskatīt video un, ja kādam ir izdevies vīrieti atpazīt, policija lūdz nekavējoties ziņot: 67829202, 67829203 vai 110!

Kā ziņots, policijas rīcībā ir videomateriāls, kurā, iespējams, fiksēts tā dēvētais Imantas pedofils, kurš pagājušajā nedēļā Zasulaukā veica uzbrukumu 13 gadus vecai meitenei.

Videomateriālā redzams, kā vīrietis tumšā jakā pienāk pie veikala Zasulaukā. Valsts policijas pārstāvji iepriekš telekanālam «PBK» pastāstījuši, ka šajā laikā 13 gadus vecā meitene, kurai uzbruka pedofils, atradās veikalā.

Garām uzbrucējam šajā laikā esot pagājušas vairākas meitenes, taču uzbrucējs, visticamāk, gaidījis konkrētu meiteni.

Jau ziņots, ka policija kopš pavasara meklē jaunu vīrieti, kurš tiek vainots par vairākiem smagiem dzimumnoziegumiem pret mazgadīgām meitenēm Imantas mikrorajonā, taču kopumā uz viņa sirdsapziņas varētu būt četri upuri.

Komentāri (109)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu