Iedzīvotājiem izdevies notvert jaunieti, kas sekojis meitenei un līdzinās Imantas pedofilam (301)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Vairāki iedzīvotāji iesaistījušies tā dēvētā Imantas pedofila meklēšanā. Raidījums «Degpunktā» vēsta, ka kāda autokluba biedriem, kas jau kopš šīs nedēļas sākuma aktīvi iesaistījušies pedofila tvarstīšanā, izdevies notvert kādu aizdomīgu jaunieti,kas ļoti līdzinoties meklētajam noziedzniekam.

Autokluba biedri, kas naktīs dežurē rajonā, kur uzdarbojas pedofils, raidījumam stāsta, ka viņu rīcībā trešdienas vakarā nonākusi informācija, ka kādai meitenei sekojis meklētajam jaunietim ļoti līdzīgs cilvēks.

Viņiem izdevies atrast jaunieša adresi, izsaukta policija un jaunietis aizturēts.

«Degpunktā» rīcībā esošā informācija liecina, ka policijai tiešām izdevies aizturēt jaunieti, kura izskatā ir manāmas līdzības ar meklēto noziedznieku. Vai aizturētais tiešām ir tā dēvētais Imantas pedofils, pagaidām ziņu nav. Apstākļu noskaidrošanai viņš nogādāts ekspertīžu centrā, kur mediķiem būs iespēja salīdzināt viņa DNS ar noziedznieka atstātajām pēdām.

Tikmēr ikviens iedzīvotājs tiek aicināts iesaistīties noziedznieka meklēšanā, lai novērstu jaunus uzbrukumus bērniem.

Komentāri (301)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu