Bailēs no Ebolas vīrusa lidostas darbinieki atstāj nomirt saļimušu vīrieti (74)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Madrides lidostā kādam nigērietim palicis slikti - tā vietā, lai vīrietim palīdzētu, lidostas vadība viņu atstājusi nomirt baidoties, ka viņš ir slims ar Ebolas vīrusu. Patiesais vīrieša nāves iemesls, izrādās, bija narkotiku pārdozēšana, raksta ārvalstu mediji.

Vīrieti atstāja nomirt, baidoties, ka viņš ir slims ar Ebolas vīrusu. Tiesa, vēlāk izrādījās, ka vīrietis miris no kokaīna pārdozēšanas. Viņa somā tika atrasti vairāki saiņi ar narkotikām.

Vietējā policija norāda, ka nigērietim ir palicis slikti, un viņš saļimis uz grīdas Madrides lidostas muitas zonā. Uz grīdas viņš pavadījis vairāk nekā vienu stundu - nepieciešamo palīdzību viņš nav saņēmis, tādēļ nomiris.

Norādīts, ka vīrietis miris tādēļ, ka lidostas darbinieki baidījās nigērietim tuvoties, jo pastāvēja bažas par Ebolas vīrusu. Kā norāda Spānijas laikraksts «El Mundo», vīrietis uz grīdas pavadīja 90 minūtes un mira no kokaīna pārdozēšanas.

«Viens no lidostas apsardzes darbiniekiem paņēma vīrieša dokumentus un noskaidroja, ka vīrietis ir Nigērijas pilsonis. Kad tas tika uzzināts, lidostas darbinieki nevēlējās kritušajam tuvoties. Vēlāk gan tika noskaidrots, ka vīrietis mira no narkotiku pārdozēšanas, un viņš Nigērijā nav bijis pēdējos četrus gadus, un šoreiz bija ieradies Spānijā no Turcijas,» vēsta lidostas pārstāvji.

Vēstīts, ka Ebolas vīrusa epidēmija nogalinājusi gandrīz 5000 cilvēku pēdējo sešu nedēļu laikā. Gandrīz visi inficētie saslimuši Rietumāfrikas valstīs.

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu