Drāma pašmāju realitātes šovā: māmiņai un striptīzdejotājai Kristīnei esot vēzis (88)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar, 4.novembrī pašmāju realitātes šovā «TV zvaigzne» notika kārtējā izbalsošana, uz strīpas nācās sēdēt Egitai Spodrai Strodai, Jurim Grintālam un Kristīnei Trušinskai, kura vakara gaitā nāca klajā ar nopietnu paziņojumu.

Kristīne, kura šobrīd ir bērniņa gaidībās, izbalsošanas vakarā visiem paziņoja, ka esot slima ar dzemdes kakla vēzi ceturtajā stadijā, vēsta portāls «Kas Jauns».

«Tev ir kaut kāda psihiska slimība, nevis vēzis Viņai jāiet ārstēties,» pēc paziņojuma izteicās šova dalībniece Dārta, kura tāpat kā daži citi dalībnieki neticēja. Par Kristīnes paziņojumu šokā bija visi.

Kristīne jau pirmajās šova nedēļas atklāja savas privātās dzīves detaļas. Pirmajā nedēļā atklājās, ka reiz viņa bijusi striptīzdejotāja, taču otrajā, ka ir bērniņa gaidībās.

Neskatoties uz Kristīnes skandāliem, šovu šajā nedēļā nācās pamest Egijai. Viņas vietā ieradās jauns dalībnieks - Aldis.

Komentāri (88)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu