Nāk klajā ar satraucošu informāciju saistībā ar Imantas pedofilu (323)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija/Facebook

Tā dēvētais Imantas pedofils joprojām ir brīvībā un pašlaik izvēlas jaunu upuri, tā savā «Facebook» profilā brīdina organizācija «Imantas aizsargi».

«Imantas aizsargi» vēršas pie iedzīvotājiem ar aicinājumu pret šo informāciju izturēties, cik vien nopietni tas iespējams.

«Uzmanību! Imantas pedofils nekur nav pazudis un izvēlas jaunu upuri! Lūgums izturēties pret šo informāciju ar visu nopietnību un pēc iespējas to izplatīt tālāk!» rakstīts profilā.

Tāpat «Imantas aizsargi» norāda, ka pirmdien ap pulksten 2 dienā Imantā pretī autotehniskajam centram «Latina» manīts kāds jauns vīrietis, kas esot bijis ļoti līdzīgs fotorobotā redzamajam jaunietim. Vīrietis esot cieši vērojis kādu meitenīti, taču sapratis, ka ir pamanīts un pazudis vietējo māju pagalmos.

«Ģērbies melnā, mati līdz uzacīm, aizmugurē un sānos īsāki, uzacis ļoti biezas,» ziņo «Imantas aizsargi».

Policija esot tikusi informēta, taču tas, vai tā ieradusies un vai kāds ticis pārbaudīts vai aizturēts, nav zināms.

«Lūdzu nezaudējiet modrību, pēc iespējas dežurējiet rajonos, pievērsiet uzmanību visiem aizdomīgajiem vīriešiem un tūlīt ziņojiet policijai! Īpašu uzmanību pievērsiet vietām, kur pulcējas jaunieši, un bērniem, kas atrodas ārpus mājas bez vecāku uzraudzības! Izdarīsim visu, ko varam, lai nebūtu jaunas traģēdijas!» raksta «Imantas aizsargi».

Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins portālam «Apollo» apstiprināja, ka policija ir saņēmusi iedzīvotāju iesniegumu par aizdomīgo vīrieti Imantā un attiecīgi reaģējusi. Sīkākus paskaidrojumus policijas pārstāvis nesniedza, vien norādīja, ka iedzīvotāji ļoti aktīvi ziņo par saviem novērojumiem šajā lietā.

Komentāri (323)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu