Foto: Dženifera Lopesa izaicinošā kleitā izstaro seksapīlu un izrāda augumu (41)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītajā amerikāņu mūzikas balvas apbalvošanas ceremonijā «American Music Awards» ar izaicinošu izskatu pārsteidza enerģiskā Dženifera Lopesa (42). Dziedātāja uz balvu pasniegšanas ceremoniju ieradās «Reem Arca» maigi rozā krāsas kleitā, kur izcēla viņas augumu.

Ņemot vērā to, ka kleita atsedza arī Lopesas vēderu, ārzemju bulvārprese dziedātājai devusi titulu kā Holivudas labāk trenētajai sievietei.

Amerikāņu mūzikas balvu (AMA) ceremonijā triumfēja britu popgrupa «One Direction» un amerikāņu dziedātāja Keitija Perija.

Grupa «One Direction» tika atzīta par gada izpildītāju, kā arī saņēma atzinību labākās popa vai roka grupas un iemīļotākā popa vai roka mūzikas albuma kategorijās.

Arī Perija saņēma trīs balvas - kā labākā sieviešu dzimuma popa vai roka izpildītāja un iemīļotākā pieaugušo mūziķe, kā arī gada singla apbalvojumu par dziesmu «Dark Horse». 30 gadus vecā dziedātāja patlaban koncertē Austrālijā, tāpēc par iegūtajām balvām pateicās ar videoziņojuma palīdzību.

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu