Imantas pedofils nav notverts; Valsts policijas priekšnieks ar aicinājumu vēršas pie iedzīvotājiem (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Policijai, diemžēl, pagaidām nav izdevies notvert tā dēvēto «Imantas pedofilu», taču darbs pie šīs krimināllietas nevienu brīdi nav apstājies, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta panorāma» pastāstīja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

«Diemžēl persona, kas veikusi šo noziegumu, nav notverta, bet policijas darbs nevienu brīdi nav apstājies. Ir izveidota operatīvā grupa, kura turpina intensīvu darbu pie šīs lietas. Ikdienā tiek pārbaudītas personas, pārbaudīta informācija,» atklāja Ķuzis.

Ķuzis vērsās pie iedzīvotājiem ar aicinājumu ziņot policijai par personām, kas veikušas noziegumus pret nepilngadīgajiem.

«Izmantojot iespēju, gribētu aicināt visus iedzīvotājus, kuriem ir kāda informācija par personām, kuras kaut kādā veidā saistītas ar noziegumiem pret nepilngadīgajiem, ziņot par to vienalga kādā formā. Šī informācija tiks pārbaudīta, un esmu pārliecināts, ka nonāksim pie pozitīva rezultāta,» sacīja Ķuzis.

Viņš izvairījās komentēt, vai iespējams, ka noziedznieks varētu būt pametis Latviju, norādot, ka «noziedznieks jebkurā gadījumā jānotver».

Tāpat Valsts policijas priekšnieks pastāstīja, ka pagājušajā gadā, uzsākot darbu pie «Imantas pedofila» lietas, tika atklāti aizvien jauni noziegumi pret nepilngadīgajiem un aizvien jaunas personas, kas iesaistījušās noziedzīgajā darbībā pret mazgadīgajiem.

«Mēs varam runāt jau par desmit noziegumiem, kas atklāti, izmeklējot šo lietu,» sacīja Ķuzis.

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu