Rīgas Stradiņa universitātē sākusies ziemas uzņemšana

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Arturs Kārkliņš/LETA

No 5. līdz 16. janvārim Rīgas Stradiņa universitātē notiks ziemas uzņemšana pamatstudiju programmās.

Programmas, kurās notiek uzņemšana:

Veselības sports (RSU studiju programmas Veselības sporta speciālists absolventiem), Māszinības ar specializāciju garīgās veselības un bērnu aprūpē (reflektantiem ar medicīnas koledžas diplomu) un Tiesību zinātnē (profesionālajā un akadēmiskajā bakalaura programmā pilna un nepilna laika studijās). Uzņemšana notiks arī maģistrantūras programmās Fizioterapija, Sociālā antropoloģija un Tiesību zinātne (profesionālā un akadēmiskā maģistra studiju programma).

Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir piektdiena, 16. janvāris. RSU aicina arī pieteikties vēlākiem studiju posmiem izvēlētajā studiju programmā (pieteikties iespējams līdz piektdienai, 23. janvārim).

Studiju programmā Māszinības kopumā pieejamas 24 budžeta vietas – pa 12 katrā specialitātē (garīgās veselības aprūpes māsa, bērnu aprūpes māsa), savukārt maģistrantūras programmā Fizioterapija – 10 budžeta studiju vietu.

Pieteikties studijām var internetā, RSU veidotajā elektroniskajā uzņemšanas sistēmā http://uznemsana.rsu.lv/, kā arī personīgi RSU galvenajā ēkā Dzirciema ielā 16. Detalizēta informācija par pieteikšanās kārtību un saites uz studiju programmu aprakstiem – ziemas uzņemšanai veltītajā RSU mājaslapas sadaļā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu