RTU izsludina ziemas uzņemšanu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 12. līdz 23. janvārim notiks ziemas uzņemšana 2014./2015. mācību gadam vairākās Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju programmās pilna un nepilna laika studijām.

Ziemas uzņemšana pilna laika studijām notiks profesionālo studiju programmā «Arhitektūra», maģistra akadēmisko studiju programmā «Arhitektūra» un maģistra profesionālo studiju programmās «Starptautisko ekonomisko sakaru organizēšana un vadīšana» un «Tehniskā tulkošana».

Savukārt uzņemšana nepilna laika (neklātienes) studijām notiks bakalaura profesionālo studiju programmā «Nekustamā īpašuma pārvaldība», pirmā līmeņa profesionālo studiju programmā «Nekustamā īpašuma pārvaldība», bakalaura profesionālo studiju programmās «Cilvēku resursu vadīšana» un «Uzņēmējdarbība un vadīšana», kā arī maģistra profesionālo studiju programmās «Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma vadīšana» un «Ekonomika».

mājaslapā

Reflektantiem dokumenti jāiesniedz RTU Uzņemšanas komisijā, Rīgā, Kaļķu ielā 1, 121. telpā darba dienās no plkst. 9 līdz 12 un no plkst. 13 līdz 17. Vairāk informācijas, zvanot pa tālruni 67089319 vai rakstot uz e-pastu uznemsana@rtu.lv.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu