Imantā nozudušas «Imantas pedofila» fotogrāfijas (72)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija/Facebook

Imantā nozudušas visas fotorobota veidotās tā dēvētā «Imantas pedofila» fotogrāfijas, to pirms sižeta tapšanas nebija iespējams atrast arī Valsts policijas mājas lapā, vēsta TV3 raidījums «Bez tabu».

Raidījums pārliecinājās, ka joprojām meklēšanā esošā pedofila fotogrāfijas pazudušas no visām vietām Imantā, kur tās bija izvietotas pirms tam.

Imantas mikrorajonā atrodas desmit izglītības iestādes - arī tajās pedofila fotorobota fotogrāfijas pazudušas. Skolu pārstāvji stāsta, ka fotogrāfijas noņemtas, jo bijuši Ziemassvētki, un «cik tad ilgi uz viņu var skatīties».

Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis norāda, ka pedofila meklēšana joprojām turpinās. Šobrīd policija ir pārbaudījusi vairāk nekā 400 personu DNS analīzes.

Uz jautājumu, kādēļ policijas mājas lapā nebija redzama fotorobota veidotā «Imantas pedofila» fotogrāfija, Sadovskis atbildēja, ka iepriekš jau bijusi ļoti plaša sadarbība ar medijiem. Šobrīd policijas mājas lapā fotorobota veidotā pedofila fotogrāfija atkal ir redzama.

Policija uzskata, ka informācija par pedofilu izplatīta pietiekamā apmērā, taču vienlaikus aicina iedzīvotājus fotogrāfija izplatīt.

Komentāri (72)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu