Seminārs par izglītības iespējām un dzīvi Francijā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Piektdien 13. februārī plkst. 16:00 Eiropas Savienības mājā Rīgā notiks «AFS Latvija» organizēts neformāls seminārs par izglītību un dzīvi Francijā. Pasākums ir publisks, un ieeja ir bezmaksas.

AFS Latvija mērķis, organizējot šādas tikšanās, ir iepazīstināt interesentus ar citu valstu kultūru un tradīcijām. Semināru vadīs Eiropas brīvprātīgo servisa pārstāvis Jans Huskovičs (Yan Huskovitch) no Francijas, kurš dalīsies ar savu pieredzi par Francijas izglītības sistēmu, tradīcijām un kultūru. Viņa izpildījumā skanēs arī franču dziesmas un būs iespēja piedalīties viktorīnā, atbildot uz jautājumiem par Franciju.

AFS sniegs informāciju par vidusskolēnu apmaiņas programmām un iespējām pavadīt mācību gadu ārvalstīs.

Pasākumu aicināts apmeklēt jebkurš, kuru interesē franču kultūra, starpkultūru apmaiņas programmas, dodoties uz citām valstīm vai uzņemot viesskolēnu savās mājās, kā arī vienkārši iespēja saturīgi pavadīt darba nedēļas izskaņu.

Pasākumu norises vieta: Eiropas Savienības māja, Aspazijas bulvāris 28, Rīgā.

Laiks: plkst. 16:00 – 17:30.

Ieeja bezmaksas.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu